Home Over ons Werkwijze/Vakdisciplines VGO RGS Vicom Nieuws Referenties Leveringsvoorwaarden Contact
Copyright G&K
Uw partner bij onderhoud en renovatie
VGO Als het onderhouds- of renovatiebedrijf in het bezit is van een VGO- keur geeft dit u de zekerheid dat de toetsing onafhankelijk en objectief door KIWA wordt gedaan op basis van meetbare criteria. Opdrachtgevers hoeven dus niet meer zelf de deskundigheid te toetsen. Het geeft tevens de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf in beginsel een stabiele partner is voor resultaatgericht samenwerken. Vervolgens heeft u de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf zowel technisch,  organisatorisch en financieel in staat is om resultaatgericht vastgoedonderhoud en renovaties uit te voeren vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding. G&K is in het bezit van het VGO Keur en dus een zeer betrouwbare partner bij onderhoud en woonverbetering.
VGO RGS VGO
Copyright G&K
Uw partner bij onderhoud en renovatie
VGO Als het onderhouds- of renovatiebedrijf in het bezit is van een VGO-keur geeft dit u de zekerheid dat de toetsing onafhankelijk en objectief door KIWA wordt gedaan op basis van meetbare criteria. Opdrachtgevers hoeven dus niet meer zelf de deskundigheid te toetsen. Het geeft tevens de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf in beginsel een stabiele partner is voor resultaatgericht samenwerken. Vervolgens heeft u de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf zowel technisch,  organisatorisch en financieel in staat is om resultaatgericht vastgoedonderhoud en renovaties uit te voeren vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding. G&K is in het bezit van het VGO Keur en dus een zeer betrouwbare partner bij onderhoud en woonverbetering.
Home Home Over ons Over ons Werkwijze Werkwijze Nieuws Nieuws Gallery Gallery Contact Contact Rgs Rgs Vgo Vgo Vicom Vicom Vgo