Home Over ons Werkwijze/Vakdisciplines VGO RGS Vicom Nieuws Referenties Leveringsvoorwaarden Contact
Copyright G&K
Uw partner bij onderhoud en renovatie
RGS Wat is Resultaatgericht Samenwerken (RGS)?  Resultaat Gericht Samenwerken is een vrij nieuwe manier van samenwerking. Met een Resultaat Gerichte Samenwerking gaat u een partnerschap aan voor de lange termijn. De opdrachtgever zal door middel van een resultaatgericht onderhoudsplan of prestatie- overeenkomst vastleggen wat bijvoorbeeld de komende 10 jaar de kosten zullen zijn voor het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Hierdoor worden risico’s bij u weggenomen en het gewenste kwaliteitsniveau vastgelegd. Aan de hand van periodieke inspecties en controles wordt het gegarandeerde eindresultaat bewaakt. Dit is dan ook een vast onderdeel van de overeenkomst. Het grote voordeel voor u: een gegarandeerd eindresultaat over de afgesproken periode en geen onaangename financiële verrassingen meer.
RGS VGO RGS
Copyright G&K
Uw partner bij onderhoud en renovatie
RGS Wat is Resultaatgericht Samenwerken (RGS)?  Resultaat Gericht Samenwerken is een vrij nieuwe manier van samenwerking. Met een Resultaat Gerichte Samenwerking gaat u een partnerschap aan voor de lange termijn. De opdrachtgever zal door middel van een resultaatgericht onderhoudsplan of prestatie-overeenkomst vastleggen wat bijvoorbeeld de komende 10 jaar de kosten zullen zijn voor het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Hierdoor worden risico’s bij u weggenomen en het gewenste kwaliteitsniveau vastgelegd. Aan de hand van periodieke inspecties en controles wordt het gegarandeerde eindresultaat bewaakt. Dit is dan ook een vast onderdeel van de overeenkomst. Het grote voordeel voor u: een gegarandeerd eindresultaat over de afgesproken periode en geen onaangename financiële verrassingen meer.
Home Home Over ons Over ons Werkwijze Werkwijze Nieuws Nieuws Gallery Gallery Contact Contact Rgs Rgs Vgo Vgo Vicom Vicom Rgs